Veelgestelde vragen

Klik op een vraag om het antwoord te bekijken.

_mmr0723.jpg

Ontwerpen

Maken jullie ook andere producten dan stalen deuren?

Ja. Het moederbedrijf Goor Metaal richt zich op een grote verscheidenheid aan producten. Zo kunt u bijvoorbeeld uw stalen trapleuningen passend maken bij uw stalen deur. Bel (0318 482 348) of mail (info@stalendeuropmaat.nl) voor meer informatie. 

Ik wil meer weten over jullie stalen deuren, kan dat?

U kunt ons natuurlijk altijd mailen (info@stalendeuropmaat.nl) of bellen (0318 482 348). Daarnaast bieden wij een showroom voor stalen deuren. Bel voor een afspraak in deze showroom naar 0318 482 348.

Waar en wanneer kan ik jullie showroom bezoeken?

U vindt onze showroom in het midden van Nederland op Kauwenhoven 40 te Lunteren. Onze showroom is elke werkdag van 9:00-17:00 en op zaterdag van 8:00-12:00 geopend. Wij vragen u voor uw bezoek aan de showroom van stalen deuren een telefonische afspraak maken via 0318 482 348. 

Ik wil nog een deur ontwerpen, hoe doe ik dat?

Wanneer u uw gegevens hebt ingevuld in de configurator kunt u na stap 4 kiezen voor afdrukken of nog een deur invoeren. 

Kan ik ook een afwijkend ontwerp krijgen?

Ja natuurlijk! Vul uw wens in bij stap 4 (vragen of opmerkingen) en wij nemen contact met u op.

Kunnen jullie ook een stalen deur plaatsen in mijn huidige kozijn?

Dat is in sommige gevallen mogelijk. Wij passen de maat van de stalen deuren hierbij aan op de maat van uw kozijnen. Zo kunt u dus genieten van echte stalen deuren in uw opdekkozijnen of stompe kozijnen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via info@stalendeuropmaat.nl of bel naar 0318 482 348.

Ik zie maar 3 kleuren, kan ik ook in een andere kleur bestellen?

Ja, in principe is iedere RAL kleur mogelijk. 

Waarom geven jullie een indicatieprijs?

Wij geven een indicatieprijs zodat u alvast een kostenplaatje kunt opmaken. De verschillen in prijs worden voornamelijk veroorzaakt door de geografische ligging van het montageproject. U zult begrijpen dat wij meer reiskosten kwijt zijn bij montage van een stalen deur aan de andere kant van Nederland dan bij ons om de hoek. 

Is het mogelijk een houten deurgreep te bestellen?

Ja hoor. Wij leveren naar uw wens. Het is zelfs mogelijk uw deurkrukken bij ons aan te leveren zodat u dezelfde grepen op uw stalen deuren heeft als op bijvoorbeeld uw houten deuren.

Jullie bieden beperkte soorten stalen deuren aan, maar kan ik ook een andere soort stalen deur aanvragen?

In de meeste gevallen zijn wij in staat een stalen deur geheel naar uw wens samen te stellen en te produceren. Uw unieke stalen deur kan dus wekelijkheid worden. Neem gerust contact met ons op via info@stalendeuropmaat.nl of bel 0318 482 348 voor een afspraak in onze showroom.

Ik kan mijn ideale stalen deur niet in jullie configurator samenstellen, kan deze deur dan wel gemaakt worden?

Wij zijn vaak wel in staat zo'n deur te produceren. Een stalen deur die breder of hoger is dan het limiet op onze site is voor ons meestal ook geen probleem. Het betreft hierbij maatwerk van een stalen deur. U kunt een mail sturen naar info@stalendeuropmaat.nl om ons op de hoogte te stellen van uw wensen. Ook kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom om meer inspiratie op te doen voor uw stalen deur. 

Bieden jullie ook een goedkopere, aluminium variant aan?

Nee. Wij zijn trots op ons vakmanschap en zijn van mening dat het verschil in kwaliteit tussen aluminium deuren en stalen deuren duidelijk zichtbaar is. Bovendien zouden wij bij aluminium deuren geen garantie durven geven zoals wij bij onze stalen deuren wel doen. 

Maken jullie ook stalen buitendeuren?

Jazeker. Wij maken ook stalen deuren op maat die geschikt zijn voor de binnen/buitensituatie. Ook stalen tuindeuren zijn voor onze vakmannen geen probleem. 

Hoe is de isolatie van stalen buitendeuren geregeld?

Voor de isolatie van stalen buitendeuren gebruiken wij een speciaal profiel dat door middel van kunststof het binnenprofiel van het buitenprofiel scheidt. Zo krijgt u geen condens binnen op uw kozijn. Dubbel glas zit standaard verwerkt in onze stalen buitendeuren. Bij donker gekleurde stalen deuren adviseren wij zwarte afstandhouders tussen het dubbel glas. 

Productie

Kan ik tijdens het productieproces komen kijken?

Dat is mogelijk, maar het betreden van onze werkplaats blijft om veiligheidsredenen voor uw eigen risico. Wel is het aan te raden vooraf hiervoor een telefonische afspraak te maken. Op deze manier kunnen wij tijd voor u vrij maken en uw wensen bespreken. U kunt ons bereiken op het nummer 0318 482 348.

Hoelang duurt de productie van een stalen deur?

Vanaf het moment dat de maten en uitvoering definitief bekend zijn, moet u rekenen op een levertijd van acht tot tien werkweken.

Hoelang bedraagt de levertijd van jullie stalen deuren?

Wij rekenen een levertijd vanaf het moment dat onze vakmannen de stalen deur(en) bij u zijn komen inmeten. Voor binnendeuren bedraagt dit zo ongeveer acht werkweken, voor buitendeuren ongeveer tien werkweken.

Kan ik bepalen welk glas er in mijn deur komt?

Tot op zeker hoogte wel, al doen wij geen concessies aan de veiligheid. Zo gebruiken wij altijd gelaagd letselbeperkend glas in onze binnendeuren. Uiteraard kunt u kiezen voor matglas of glas met bijvoorbeeld een logo erin verwerkt.

Hoe wordt de kleur aangebracht op jullie deuren?

De staalprofielen worden eerst gestraald en vervolgens gepoedercoat in de door u gewenste kleur.

Montage

Moet ik thuis zijn als jullie komen monteren?

Ja, daarom maken wij ook ruim van tevoren een afspraak met u over de datum van montage.

Met hoeveel mensen komen jullie monteren?

Over het algemeen komen wij met twee personen monteren. Wanneer wij meerdere deuren op een dag op één adres dienen te monteren kunnen wij dit aantal natuurlijk ook uitbreiden.

Veroorzaken jullie veel rommel tijdens het monteren?

Uiteraard proberen wij dat zo veel mogelijk te voorkomen, hoewel dat nooit helemaal lukt. Voordat onze monteurs vertrekken wordt alles natuurlijk wel opgeruimd.

Hoe drinken jullie de koffie?

Meestal uit een mok, maar een kommetje of beker is natuurlijk ook goed. ;)

Garantie

Geven jullie garantie op de deuren?

Ja, wij hebben zo veel vertrouwen in ons product dat wij vinden dat deze minimaal 10 jaar normaal moet blijven functioneren. Dit geldt overigens niet voor de sloten, hiervoor staat de algemeen geldende norm van 1 jaar garantie die wij ook van onze slotenleveranciers krijgen. 

Wat als mijn deur kapot gaat?

Neem contact op met onze service-afdeling en wij plannen een monteur voor u in.

Kan ik later mijn deur nog verplaatsen?

Niet in alle gevallen. We raden u aan hiervoor een afspraak met ons te maken om vast te kunnen stellen of dit mogelijk is. 

Hoe onderhoud ik mijn stalen deur?

In principe is een stalen deur nagenoeg onderhoudsvrij. Wel is het raadzaam eens per half jaar de scharnieren en sloten (indien aanwezig) van een drupje olie of WD40 te voorzien. Schoonmaken van de deuren mag gewoon met een vochtige doek. Bijtende vloeistoffen worden afgeraden daar die de coating en het glas kunnen aantasten.

Webdesign: MooiMerk | Realisatie: Lucus Websites