Stalen taatsdeuren

 • Wat zijn stalen taatsdeuren?

  Het unieke aan stalen taatsdeuren is dat ze niet op de hoek van de deur draaien. De drukpunten bij de stalen taatsdeuren bevinden zich zowel boven als onderaan de deur. Het voordeel hiervan is dat de stalen taatsdeur draait op een vloerplaat. Hierdoor hebben de kozijnen geen dragende functie. Hierdoor kunnen ze worden weggelaten.

 • Voordelen Taatsdeuren

  Zoals hierboven al beschreven hebben Taatsdeuren vele voordelen. Buiten dat het een mooie en luxere uitstraling aan uw interieur biedt, is het ook nog eens praktisch. Ook sluit een taatsdeur automatisch. Dit is tijdens de koude winterdagen erg fijn. Het houdt uw huis heerlijk warm. Daarnaast heeft een stalen taatsdeur als voordeel dat hij niet leunt op de zij kozijnen. Doordat deze weggelaten worden zijn ze ook goedkoper dan een scharnier deur of schuifdeur.

 • Stalen taatsdeuren met glas

  Stalen taatsdeuren met glas kunnen zowel als enkele en als dubbele deur uitgevoerd worden. Het effect van het draaimechanisme is ontzettend elegant: industrieel én modern. En niet te vergeten: heel handig bij in- en uitlopen omdat de deur naar 2 kanten openslaat.
  Prijs vanaf € 1.760,-.

  Bekijk voorbeelden

 • Wél lichtinval maar géén inkijk?

  Wilt u wel de voordelen van veel lichtinval, maar liever geen inkijk in de kamer? Ook dat kan uiteraard. Wij bieden u meerdere opties glas. Zo hebben wij transparant glas maar ook ondoorzichtig glas of dichte platen in kleur. Hierdoor behoudt u de voordelen van een stalen taatsdeur met glas, en behoudt u uw privacy. Dit kan bijvoorbeeld voor de slaapkamer of badkamer erg fijn zijn.

 • Zelf uw stalen taatsdeur samenstellen?

  Stalen taatsdeuren zien er luxe uit en zijn ook nog eens goedkoper dan andere deuren. Bij ons kunt u uw taatsdeuren helemaal op maat maken. Hier hebben wij een uitgebreide configurator voor. Binnen vier stappen weet u snel wat uw nieuwe stalen taatsdeuren gaan kosten. Daarnaast kunt u in de configurator ook onze andere deuren selecteren. Hierdoor kunt u precies kijken welke deur het beste bij uw huis en smaak past. Komt u er niet uit of heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat u graag te woord of maak een afspraak in onze showroom.

  Ontwerp uw deur

Webdesign: MooiMerk | Realisatie: Lucus Websites