Voordeur en buitendeur

 • Bent u op zoek naar een nieuwe voordeur die perfect bij uw huis past? Een voordeur die mooi, praktisch en inbraakwerend is? Of zoekt u juist een mooie slanke buitendeur? Een buitendeur die de warmte goed binnen houdt? Een stalen buitenpui van stalendeuropmaat.nl is precies wat u zoekt. Dankzij onze 15 jaar ervaring, en onze eigen werkplaats zorgen wij dat uw voordeur, buitendeur of buitenpui helemaal bij u en uw huis past. Wij leggen u graag alle voordelen voor zodat u een gedegen keuze kunt maken.

  Bekijk voorbeelden

 • Voordeel van een stalen voordeur

  U kent ze wel. De houten en kunststof voordeuren. Buiten het feit dat ze veel onderhoud nodig hebben bieden ze ook minder isolatie. Dankzij een stalen voordeur of buitendeur heeft u veel meer isolatiemogelijkheden. Daarnaast kan een stalen voordeur uit een stuk smallere profielen gemaakt worden dan zijn concurrenten. Doordat de profielen een stuk smaller zijn dan de houten en kunststof of aluminium voordeur en buitendeur scheelt u dit minimaal de helft! Hierdoor heeft u veel meer ruimte en mogelijkheden in het ontwerp van uw gang en deur. In deze smalle profielen kunnen wij dubbel HR++ glas toepassen. Daarnaast zijn er ook geïsoleerde profielen waar triple glas in past. U kent het gebruikelijke dubbel glas waarbij 2 glasplaten gescheiden worden door 1 kamer gevuld met argon. Bij triple glas heeft u 3 glasplaten die gescheiden zijn door 2 kamers gevuld met argon. Dit is een hele verbetering in uw isolatiewaarde.

 • Waarom een buitendeur van Stalendeuropmaat.nl

  Een stalen voordeur, buitendeur of buitenpui is vaak een dure aankoop. Om uzelf te verzekeren van een goede aankoop is het belangrijk dat u bij een goede partij uw stalen voordeur of buitendeur koopt. Stalendeuropmaat.nl heeft meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen, maken en monteren van stalen deuren. Daarnaast hebben wij een eigen werkplaats waar wij iedere stalen voordeur en buitendeur op maat produceren. Hierdoor bent u ook nog eens verzekerd van een goede kwaliteit en expertise.

  Ontwerp uw deur

 • Benieuwd welke voordeuren en buitendeuren wij al gemaakt hebben?

  Om een goed beeld te krijgen welke voordeuren wij al gemaakt hebben hebben wij hieronder een aantal foto's van ons werk. Zo ziet u meteen hoe uw voordeur of buitendeur kan worden! Wilt u nog specifieker kijken welke mogelijkheden wij voor u kunnen realiseren neemt u dan een kijkje in onze showroom of bekijk onze voorbeelden pagina. Natuurlijk kunt u ook de online configurator invullen om te zien hoe hij er uit gaat zien.

Webdesign: MooiMerk | Realisatie: Lucus Websites